Седмичен хороскоп за 9-15 май Овен 21 март – 20 априлНастоящият

...
Седмичен хороскоп за 9-15 май Овен 21 март – 20 априлНастоящият
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за новата седмица за всички зодии

Седмичен хороскоп за 9-15 май

 

Овен 21 март – 20 април

Настоящият интервал ще донесе коренна смяна в обстановката и може да означи края на спешните ограничавания. Сатурн, Венера и Юпитер потеглят в ретроградна посока надлежно на 11-и, 13-и и 14-и и ни връщат към старите позиции в бизнеса и в живота. От 11-и Меркурий към този момент е в знака на трона си Близнаците. Връщаме се към остарялото равнище в работата. Бизнесът и производството рестартират. Дано 9-и в действителност да бъде за всички нас денят на успеха над вируса. Ще получите новини и оферти, за които ще почерпите. 10-и е ден на мъртвило пред стихия. Не бързайте да се обвързвате с който и да било. Ситуацията се трансформира. 11-и е ден на връщане към предишното. Планетата на кармичните тествания Сатурн потегля в ретроградна посока, а планетата на бизнеса Меркурий навлиза в знака на трона си Близнаците. На 12-и не се съмнявайте, че до на следващия ден ще преодолеете преградите по пътя, само че бъдете подготвени и да платите цената за това. На 13-и Венера потегля ретроградно, а вашата ръководеща планета Марс навлиза в знака на Рибите където силата и е усмирена. От 14-и и планетата на правото и закона Юпитер потегля ретроградно и ни връща към старите разпоредби. 15-и е ден на спорове и кавги. Съвпадът на Луната с Марс ще провокира на едно място стихия в чаша вода, само че на друго може да се излее като вихър и потоп от думи и каузи, които ще заглушат здравия разсъдък във връзки и връзки.

Телец 21 април - 20 май

Предстои интервал на мъчителни трансформации и на връщане към предишното. Сатурн, Венера и Юпитер потеглят ретроградно, а Меркурий напуща вашия знак и отива да оказва помощ в бизнеса на Близнаците. Постарайте се бързо да извършите нужните рокади, с цел да посрещнете персоналните си и професионални потребности. Сключете новите си контракти на 12-и. 11-и е рисков, а 13-и изисква компромисна политика. На 9-и доста хора отиват в крайности, отдават се на желанието за независимост, което може да се трансформира в свободия. Запазете положителния звук и спазвайте разпоредбите. Но това е и най-хубавият ден в месеца за годежи и сватбени тържества. 10-и е ден на преобразяването. Обличате новите облекла и се пробвате да реализирате новите си замисли. Ще видите някого в същинската му светлина и нека си извършите изводите. На 11-и Меркурий напуща вашия знак, а Сатурн потегля в ретроградна посока в знака на нехармоничния ви Водолей. И най-добре премислената и подредена стратегия може да се обърка, в случай че сте се обвързали с неточните хора. На 12-и преградите са елементарно преодолими. Ще се откри излаз и вид и от най-проблемните положения и връзки. На 13-и. Венера потегля ретроградно. Утрото стартира с спор, с рискови случайности и неподходящи положения за родените в първата декада. Луна и Сатурн подписват пречупващи аспекти с Уран от знака на Телеца. На 14-и планетата на правото и закона Юпитер потегля ретроградно в знака на Козирога. Подновяват се каузи и юридически процедури спрени в предишното. На 15-и денят се свързва с насилието, с желанието за промени, които от дълго време назряват, само че по този начин и не се случват. Тълпата е неуправляема, апетитите са големи.

Близнаци 21 май – 21 юни

Планетата на кармичните тествания Сатурн потегля ретроградно на 11-и, а Меркурий навлиза във вашия знак. Този ден ни връща към остарели позиции и към уроците на предишното. Много неща ще се вършат към този момент по напълно друг метод. 9-10-и носят потивопоставяне, а на 12-и най-малко една цел ще бъде реализирана. 13-14-и оферират нови решения, а на 15-и неприятностите ще следват една след друга. На 9-и Луна и Нептун подписват рискови аспекти с Венера от Близнаци. Назряват спорове във връзките. Всеки желае да стане неговото и да се поеме в посоката, която персонално той е избрал. На 10-и на всички равнища ще се оформят лагерите. Увеличава се общественото разслоение и политическото раздвояване. 11-и е ден на зарибяване и операция. Не се обвързвайте с никого за нищо и по никакви мотиви. Лесно се попада в мрежите на хитреците. Проверявайте по различин канали информациите, които получавате. На 12-и би трябвало да извършите избор, да се концентирате в избрана активност и посока, която ще развивате в бъдеще и с която ще издържате фамилията си. Не се захващайте с доста неща по едно и също време. От 13-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Ще се появи противен дразнител, който ще нараства и ще стигне апогея си на 13-и юни, когато Марс ще пристигна в съвпад с Нептун. На 14-и тръгващият ретроградно Юпитер ни връща към законите от предишното. Стремежът е да се върнем на равнището преди рецесията. Добре е да си напомним някои уроци. На 15-и родените в първите дни на зодията да не рискуват ненужно. Контролирайте страстите.

Рак 22 юни – 21 юли

9-и е удобен ден за обвързване. В неделя се изправяте пред безчувственост и недоумение. На 11-и бъдете деликатни в контактите и не поемайте спомагателни задължения, които ще ви отдалечат от фамилията. 12-и е рисков за родените след 10 юли. 13-и предлага оптимистични разновидности и решения. На 14-и взимате изпит и намирате нужните решения. 15-и е ден за коренна промяна. На 9-и денят ни дава връзка с галактическата обич. Направете предложение и чакайте такова. Време е за разкрепостяване и забавление до каква степен събитията го разрешават. На 10-и се получава по заслуги това, за което си се постарал и си проработил в предишното. Очертават се проблеми в връзките и неприятни диалози там, където нещата не са конкретизирани или за нещо е недоизказано. 11-и е един от тежките ви и спешни дни за месеца. Лесно може да се оплетете в мрежи за наивници, да сключите неизгодна договорка и да задлъжнеете. На 12-и е значимо да се работи деликатно и без бързане. Може да ви се предложат разновидности за работа, които изискват компромис. На 13-и е време е за крачка в нова посока. От през днешния ден Марс ще ви облъчва в съразмерен аспект от знака на Рибите, а тръгващата ретроградно Венера ще разреши да се върнете към остарели връзки, които към този момент ви липсват. 14-и е ден на тайното познание. Постарайте се да получите нужната ви информация непосредствено от първоизточника, с цел да бъдете настоящи и да действате в вярната посока в утрешния ден. На 15-и денят е зареден с прекомерна страст, с провокации в възприятията и в любовта, с които мъчно ще се оправим.

Лъв 22 юли – 22 август

Навлизаме в интервал на личностна и професионална промяна. Венера, Сатурн и Юпитер потеглят ретроградно и нека това ни върне към остарялото състояние преди рецесията. 9-10-и оферират нови благоприятни условия, които ще подложат връзките ви на тестване, изключително към 13-14-и. На 11-и стойте надалеч от места на експанзия и спор, а за 15-и не планирайте несъгласувани с околните пътувания. На 9-и прекарвате прелестно, срещате значими за бъдещето ви хора и вървите към обезпечаващи съюзи. Най-добрият ден в месеца за сватби и годежи. На 10-и нищо няма да остане прикрито и покрито. Ще се случват събития, които ще ви разкриват истината за връзките ви с някого, а това ще докара до промени в избора и в взаимните начинания. На 11-и ще се подават манипулиращи сигнали целящи да прикриват истината и да объркват лаиците в избора им. Печелят тези, които владеят ситуацията и употребяват другите като марионетки в огромната си игра. На 12-и денят стартира обнадеждаващо, разрешава да се отстраняват ограничавания и загради, само че някъде може да се отиде и към прекалявания, които ще се отразят отрицателно на работата и персоналните връзки. На 13-и Луна, Сатурн и Уран са в неподходящи и рискови аспекти със Слънцето на родените до 1 август. Каквото се скапе мъчно ще се оправи, изключително в връзките с другари и сътрудници. На 14-и посветете деня на проучвателна работа в посока на значимите за вас цели и ползи. Не предприемайте нищо значително преди да сте се съветвали с проворени хора, които са и потвърдени експерти в съответната област. На 15-и за неточност няма амнистия. Отварят се големи апетити. Желанието е да се разрушат откритите правила и да се върне остарялото състояние от преди рецесията.

Дева 23 август – 22 септември

На 9-и не поемайте опасности и не отивайте в крайности. 10-и ни капсулова в стеснен фамилен кръг. На 11-и може да се обвържете неравностойно и да работите за непознати ползи. Ще ви притискат с неприемливи условия. На 12-и постигате значима цел. Активизирайте се. На 13-и сключете нови контракти, а на 14-и подновете образователна стратегия. 15-и идва с неприятни събития и подновяваща се алергия. На 9-и проблемите са повече за родените във втората декада, изключително в случай че са на път към изневери или уговорките ги водят надалеч от вкъщи. 10-и е ден на преобразяването. Вижте се в профил и се откажете от старите илюзии. Хората с комплекси ще бъдат изтикани настрана от хранилката и поилката. 11-и е ден на примамливи оферти, които дават обещание пари, екстри и обич, само че в следствие ще затегнат примката на зависимостта към врата ви. На 12-и се концентрирайте над най-важната и неотложна задача и до момента в който не уредите нещата и не довършите работата не започвайте нищо друго. На 13-и е ден за пътешестване и покупки на едро. Ще намерите нещо преференциално, ще получите право на достъп до по-качествени артикули и материали. На 14-и може да намерите работа като съветник, треньор или учител. Включете се в нов вид учаща стратегия. Може да намерите и детегледачка или сами да потърсите подобен вид претовареност. На 15-и денят стартира конфликтно и с опасности най-вече за родените до 1-и септември.

Везни 23 септември – 22 октомври

9-и е ден за обич и забавление, само че от 10-и навлизате в сложен тридневен интервал. Предстоят промени в метода ви на работа и живот. Вечерта на 12-и се внася порядък и идващите два дни ще ви донесат шанс. На 13-и Венера потегля ретроградно. Време е за преосмисляне на връзките. Изберете с кого ще продължите напред. На 14-и подпишете нов контракт и уредете заплащания. 15-и е рисков. На 9-и е денят на Победата. И за вас ще има победи и приятни моменти, в които ще разпуснете и отпуснете дупката на колана затегнат в предишното. На 10-и денят има своята светла и тъмна половина. До обед поставете без заобикалки въпросите отнасящи се до връзките ви с сътрудници. С напредването на деня връзките се вледеняват и договарянията в каквато и да било посока ще вървят мъчно. На 11-и в случай че събитията не постановат излизане от вкъщи, останете си в къщи. Ден на паяка. Лесно може да бъдете оплетени в мрежи от неистини и интриги. На 12-и преградите са на всяка крачка. Ще плащате за всичко и то с лихвите. Ще се окажете в състояние на длъжници, даже нищо да не дължите. 13-и е ден на неудържимо придвижване напред и нагоре към значими цели и дестинации. Пътувайте, уредете на място въпросите, които ви интересуват и в краен случай ползвайте медиатори. 14-и е ден за изследване на условия и материали, изключително във връзка с нови действия и инициативи, за които е нужна постоянна подготовка и механически знания. Не започвайте нещо, за което не сте готови. 15-и е ден на прочувствени конфликти. Не влизайте в разногласия, които може да се разраснат и неприятно да ви обиден.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

9-и е удобен ден за обвързване и подписване на брак. 10-и ни връща към действителностите. На 11-и са в ход опити за операция и изнудване. На 12-и вършиме мощен ход и печелите. 13-и изисква взаимни взаимни отстъпки и схващане. 14-и е ден за учене, а на 15-и слагате завършек на изчаквателната политика и вършиме нужните промени, с които слагате на място тези, които лежат на ваш тил. На 9-и е ден за забавление, мотиви ще се намерят. Важното е да си давате сметка за всичко, което предприемате и за моментната си реакция в сложни обстановки на избор. Алкохолът не е добър консултант. На 10-и се преустройваме в нови редици, постанова се нов ред. Направете си равносметка. Съдбата ще ви даде мотив да извършите инвентаризация на персоналните и другарски връзки. На 11-и елементарно се лови риба в мътната вода на рецесията. Денят носи заплаха от раздвояване на съзнанието и опити за психологично влияние над огромни групи хора. Ден на паяка в мрежата, в която всички сме в ролята на мухи. На 12-и ще бъде може би най-успешният ви в професионално и делово отношение ден за интервала. 13-и е ден на амбициозни дейности, които крият и клопки. Всеки е тръгнал с огромната кошница, само че не всеки ще я изпълни. На 14-и всичко, което извършите без предварителна подготовка надали ще издържи инспекцията на времето. Ден за съвещания със експерти и хора движимости в занаята, за който самите вие не сте готови, само че ви се постанова да работите. На 15-и родените в първите дни на зодията ще се възползват от непознатите неточности и страсти и ще създадат мощен ход. Днес грешките не се простят, взаимни отстъпки не се вършат.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

През уикенда Луната от вашия знак подписва тежки аспекти с Венера и Нептун. Бъдете деликатни във връзките. 11-и идва с опити за операция, отнемане и прилепване. 12-13-и се дни за старт на нови настоятелен и креативен планове, за пътувания и устройване в нова среда. На 14-и е време за учене по всички посоки на живота. В петък стойте надалеч от места, където се събира гневна навалица. На 9-и елементарно губите хладнокръвие или се впускате в рискови връзки. Бъдете деликатни, не изневерявайте и стойте надалеч от тези, които и различен път са ви изкушавали по един или различен метод. На 10-и. Днес лъсва голата истина. Ще се случват събития, които ще ви демонстрират по какъв начин в реалност стоят нещата в персоналните и партньорски връзки. На 11-и навлизаме в интервал на видоизменение. Меркурий към този момент ви гледа в съпротива от знака на Близнаците, а Сатурн потегля ретроградно и ни връща към стопираните в предишното действия. На 12-и е момента да се подпишат нови контракти, да се започва нов бизнес или да се възобнови остарялата делова самодейност. Не пропускайте да се разберете по противоречивите въпроси, да уточните отзиви, позиции, заплащания и отговорности. 13-и е ден за представителни срещи, на които е добре да отидете с подготвен пакет от оферти и претенции, а не да чакате различен да управлява нещата. На 14-и вашата ръководеща планета Юпитер потегля ретроградно и ни връща към проблемите с образованието и юридическите постановки във връзка с бизнеса и измененията в стопански проект. На 15-и е тежък и провокативен ден, изключително за родените до 1 декември. Луна Марс и Меркурий подписват рискови аспекти със Слънцето ви.

Козирог 22 декември – 20 януари

Предстои интервал на връщане към предишното, само че с наклонност да се трансформират нещата. От 11-и Сатурн потегля ретроградно и на 1 юли още веднъж ще влезе във вашия знак, връщайки нещата на старите им места. На 13-и и 14-и Венера и Юпитер също ще тръгнат в ретроградна посока и ще изискват да се върнем, да уточним възприятията си и юридическите си позиции. 12-и ще бъде най-силният ви ден за интервала. На 9-и може да си позволите повече забавление и развлечение, да извършите предложение или да се ожените. И децата ще ви поднесат непредвидена изненада в този проект. На 10-и до обед е безшумно и умерено, само че с навлизането на Луната във вашия знак от обед стартират промени, които тотално ще редактират живота ви, ще ви вкарат в напълно нови връзки и връзки. На 11-и мощните ще се възползват от доверието и лоялността на слабите. На едно място ще влезете в рискови връзки, само че на друго може да извлечете изгоди от непознатата доверчивост и нелепост. На 12-и е ден за първа крачка и първа копка, за сключване на нов контракт и за нанагорнище на влиятелни настоятелен позиции. Не се давайте без пердах, гонете си интереса и на следващия ден ще се почувствате спечелили. 13-и е ден за подвизи и персонални върхове, за среща с медиатори, стоители, вложители и спонсори. На 14-и залегнете на ученето, повишете персоналната си подготовка, постарайте се да разберете в каква посока ще работи конкуренцията както на работното ви място, по този начин и в живота. На 15-и в живота ви ще се появи рисков дразнител. Луна и Марс от Риби подписват пречупващ аспект със Слънцето ви и с Меркурий от Близнаци.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Една от вашите ръководещи планети Сатурн ще тръгне в ретроградна посока от вашия знак и на 1 юли ще го напусне, преди дефинитивно да се върне на 17-и декември за идващите две години и половина. До юли се пригответе за завършване на контракти и покупко-продажби, за нов вид работа и метод на живот от края на годината. Предстои ви личностна инвентаризация. 12-14-и ще са мощните ви дни. 9-и е ден за пътешестване и посещение, за другарски и роднински срещи, за песни, танци и забавление кой както го схваща и усеща. На 10-и функциите се разпределят, изпъкват мощните играчи, а слабите изпадат от постове и позиции. Отношенията ни се вледеняват, пропуснат е и положителният звук, там където не може да се разберем с добра дума. 11-и е ден на паяка и мухата заплетена в мрежите му. Не се обвързвайте без значение с кого и по каква причина. На 12-и всичко подхванато в днешния ден ще носи шанс и креативен триумфи. Ще преодолеете преградите в връзките на работното място и в любовта. 13-и е ден на тестване за това, до каква степен може да стигнете. Родените в първата декада са в сложна позиция във връзка с контракти, пари и подкрепи. На 14-и може да спечелите и то положителни пари от консултантска и прогностична активност. Влизате в ролята на преподавател и психолог, помагате на някой да влезе в час, а на различен да открие вярната посока. На 15-и. Луна и Марс в спор с Меркурий ни карат да действаме първосигнално, изключително в случай че са наранени материалните ни потребности.

Риби 20 февруари – 20 март

В сегашния интервал Меркурий ще навлезе в Близнаци и ще подписа пречупващ аспект на 13-и с навлизащият Марс в Риби. Това състояние ще ви предизвика да говорите без да се замисляте, да се държите първосигнално и да пламвате в разногласия по незначителни мотиви. 9-10-и и 15-и ще са най сложните ви дни за интервала. На 12-13-и ще имате триумф, а на 14-и е добре да проведете съвещания. На 9-и елементарно може да се подведете по непознат разум или да снесете подготвена и печеливша информация на някой, който ще ви изпревари и ще осъществя концепциите ви преди вас. На 10-и денят е обвързван с подражанието, с пасивното следване на непознати мисли, стремежи, апетити и хрумвания. Лесно може да се превърнете в пленник на нечии ползи. На 11-и хитреците ще употребяват нови способи, способи и технологии, с цел да ограбват лаиците и беззащитните. На 12-и, в случай че в предните дни сте създали крачка обратно, то в този ден е добре да извършите две крачки напред в тангото на живота. Добре е да подпишете нов контракт, да преговаряте с работодатели и спонсори и да търсите метод за внедряване на сигурни и влиятелни позиции. 13-и е ден за командировки, пренасяне и пътешестване, само че повече с наземен превоз. Благоприятен миг за сделки на парцели и предприемаческа активност на границата с риска. На 14-и е време е за премисляне и пренареждане. Посетете експерт в нужната ви област и се консултирайте по въпросите, които не разбирате. На 15-и поставяте без заобикалки парливите въпроси на масата за договаряния. Внимавайте да не превишите права и компетенции, а да извлечете най-хубавото за вас от разногласията на другите.

 

monitor.bg

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР